Εφαρμογές Ομογενών Επιφανειών Corian

Με επιτυχία εφαρμόζεται απο την GOUNELAS AE το CORIAN το υλικό ‘θαύμα’ που ξεπερνά ακόμη και τις δημιουργίες της φύσης…

Αν μέχρι πρότινος μιλούσε κανείς για ένα υλικό πιο ελαφρύ απο το μάρμαρο και το γρανίτη, αλλά τόσο ανθεκτικό και εύχρηστο που να μπορεί να εφαρμοστεί απο ένα πάγκο φαγητού μέχρι τον εξοπλισμό ενός χειρουργείου πολλοί θα έκαναν λόγο για το αδύνατο. Κι όμως το υλικό αυτό όχι μόνο υπάρχει αλλά προτείνεται και εφαρμόζεται τον τελευταίο καιρό με μεγάλη επιτυχία. Με φήμη του πρωτοπόρου να τον ακολουθεί στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού ο Λάμπρος Γκουνέλας ιδιοκτήτης της GOUNELAS AE προτείνει το corian ενα υλικό που χαρακτηρίζεται ‘θαύμα’ απο τους σύγχρονους σχεδιαστες καθώς υπερέχει όλων των διαθέσιμων στον κλάδο υλικών. Έχει ενσωματωμένη την ομορφιά των φυσικών υλικών και τις πιο υψηλές προδιαγραφές αντοχής των περίφημων νέων  υλικών. Ίσως θα τολμούσε να πεί κανείς  πως πρόκειται για μια πολύ βελτιωμένη έκδοση της φύσης. Είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις που έχουν υψηλές απαιτήσεις καθαριότητας και υγιεινής όπως ένα χειρουργείο  αλλά και αισθητικής όπως ο χώρος υποδοχής ενός ξενοδοχείου. Επιπλέον, έχει πολύ υψηλή αντοχή σε όλα τα είδη καταπόνησης και χάρη στην σύνθεσή του επισκευάζεται πολύ εύκολα. Αυτό που το κάνει όμως ακόμα πιο ελκυστικό είναι η τιμή του αφού για όσα προσφέρει το κόστος του θεωρείται ιδιαίτερα χαμηλό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μάλιστα να βρουν τις πιο οικονομικές προτάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος στην ιστοσελίδα company.gounelas.gr.

Η εταιρεία GOUNELAS έχει ήδη ολοκληρώσει τις εργασίες τοποθέτησης corian σε Ξενοδοχειακή Μονάδα των Γρεβενών και σε άλλες επιχειρήσεις. Πλέον ανοίγεται και εκτός συνόρων αναλαμβάνοντας τον εξοπλισμό μεγάλων χώρων στο εξωτερικό.

Για τον Λάμπρο Γκουνέλα το γεγονός αυτό δεν αποτελεί μόνο καταξίωση και επιβεβαίωση της φήμης του αλλά του δίνει την ικανοποίηση ότι με τη δική του συμβολή οι επαγγελματίες του χώρου έχουν τη δυνατότητα ακόμη και σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο να επιλέγουν πρωτοποριακές λύσεις που συνδυάζουν ποιότητα, αισθητική, αντοχή και οικονομία.